Vähän erilaista voikkaria välillä. Tätä tarjosin omilla Tupperikutsuilla vieraille ja tykkäsivät kovin. Kakussa on kolme leipäkerrosta ja kaksi täytekerrosta, niin kuin yleensäkin teen. Kokeilin nyt myös, miten jauhelliha pelittää voileipäkakussa ja hyvin toimii, kunhan muistaa hakata kypsän jauihelihan pienen pieneksi muruksi.

Täyte 1: 400g broilerin jauhelihaa, ½ pussia Santa Maria Fajita- mausteseosta, 200g maustamatonta tuorejuusto, 200g Viola Paprika&Chili- tuorejuustoa, kevätsipulin varsia mielen mukaan.

Täyte 2: 5 siivua paistettua pekonia paloina, 200g broilerleikettä, 200g Viola aurinkokuivattu tomaatti- tuorejuustoa, 1 prk Creme Fraichea.

Pinnalla on maissilastuja, nämä grillimaustettuja. Sekä tietysti salsaa :)