Tein tällaista tonnikalakakkua systerin maustekutsuille. Olen ihan rakastunut tuohon kauniiseen ja hyvänmakuiseen Vuonankaaliin, joka toimii niin salaateissa kuin leivän päällä ja on koristeena mitä kauneinta. No, sitäpä ei täältä meidän kylältä saa yhdestäkään kaupasta, joten on ostettava aina muualta muutama paketti. Tosin, säilyvyys ei näissä ole paras mahdollinen. Käytiin viikonloppuna Turussa ja tietty Stockan herkussa, joten sieltä ostin tällä kertaa ja myös punamangoldia, näkyy tuossa päällä pieninä punertavina lehtinä. Hyvää on sekin :)

Mutta kakusta siis: Kahdessa välissä on tonnikalatäytettä, tällä kertaa laitoin ihan maustamatonta tavallista tonnikalaa, sekä veteen että öljyyn säilöttyä. Mutta sitten muuten maustoin, toinen kerros on chilinen ja toinen sitruunapippurinen. Ja kun maustekutsuille tämän tein, en voi olla kehumatta Kotigastronomin kalamaustetta nimeltä Grill Fish, aivan loistavaa esim. justiin voileipäkakkuun, mutta myös keittoihin ja vaikka mihin... Päälle tein lohitahnaa säilykelohesta ja tuorejuustosta, vähän erilaista pursotusta siksi :)

'

Kuvauspaikkana terassi ihanana pakkasaamuna :)