Sain kunnian tehdä kakkuja viime lauantaisiin ylioppilasjuhliin. Ihanaa, kun oli erilaisia kakkuja tehtävänä, juustokakkuja, suklaakakkuja sekä vielä tavallisia täytekakkuja - jotka muutin yo-lakeiksi.

Tässä ensin juustokakut - jälleen kahden maun kakkuja. Alempi kerros on valkosuklaavaahtoa, ylempi on tehty Viola Mango - uutuus tuorejuustosta sekä kermasta sekä soseutetusta säilykemangosta. Koristelin yksinkertaisesti hedelmillä ja valkosuklaan paloilla ja toiseen laitoin vielä lakin päälle :)

Vähän tummia kuvia tuli kun oli niin hämärää sekä ulkona että sisällä, mutta saahan niistä selvää :)

 

Sitten tein pari suklaakakkua, joissa on vaalea suklaakuorrute (tuorejuusto, kerma, suklaa). Täytteeksi laitoin Kahvi-suklaatäytteen, jossa on tummaa suklaata rouheena ja Latte Machiato- jauhetta sekä kermaa ja tuorejuustoa. Kirsikoiden aika on taas tullut, joten laitoin niitä koristeeksi - kyseessä siis ei ole scwarzvaldin kakku :)

Lähikuvaa vielä koristeesta - kerrankin olin itse tyytyväinen koristeluun :D

 

Sitten vielä pari ylioppilaslakkia, joista valitettavasti en saanut aikaiseksi tarkkaa kuvaa :( Mutta siis, päällä sokerimassaa (Confetin omaa tuotantoa, ihan parasta käsitellä!) Täytteenä on mango-passionmoussea, mutta toisen täytteen kanssa on nyt todellinen oikosulku... mitä ihmettä laitoin toiseen väliin :D

Lipat on tehty Kick- patukoiden kopioista, Tallinnasta ostamastani lakritsitoffeesta. Loistava löytö, kahden kilon pussi karkkeja maksoi kympin, samaa tavaraa kuin Kick mutta paljon halvempaa :) Kova kuoriminen vaan, kun ovat pienikokoisia karkkeja ja jokainen kääritty kahteen paperiin :D